Sajust svētkus tuvojamies, aicinām Madonas centrālajā laukumā, kur no 20.-23.decembra darbosies Ziemassvētku sajūtu tirdziņš. 

Tirdziņš Saieta laukumā aicinās apmeklētājus ar karstvīna, ozolzīļu kafijas un piparkūku smaržu. Gardie mājas kūpinājumi, tikko no malkas krāsns izņemts maizes klaips, medus ar vasaras sauli, mutē kūstoši pīrādziņi, sarkano sīpolu džems, čiekuru sīrups, kūkas un citi gardumi iepriecinās ikvienu gardēdi. Savukārt amatnieku darinājumu plašajā klāstā būs iespējams atrast katra gaumei tuvāko – no vilnas zeķēm, cepurēm un šallēm, lina izstrādājumiem, ar mīlestību pagatavotām rotaļlietām, apsveikuma kartiņām un rotājumiem Ziemassvētku eglītei, līdz dabīgo akmeņu rotām un koka izstrādājumiem – visu, kas nepieciešams oriģinālām Ziemassvētku dāvanām mīļotajiem.

Arī SIA “Domu pietura” gaidīs Jūs ciemos divas dienas tirdziņa laikā – 20. un 22. decembrī no plkst 10:00-19:00 – gan ar karstvīnu sasildīties, gan skaistas dāvanas iegādāties.

Tāpat, iepriekš sazvanoties (29296045; 26395710), varam vienoties arī par individuāliem apciemojumiem ražotnē un produkcijas iegādi.

 

Lai gaiša prieka pilni svētki ikvienam!